Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olcsó - ingatlan képes leírás - Olcsó .tlap.hu
részletek »

Olcsó - ingatlan - Olcsó .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olcso.tlap.hu » Olcsó - ingatlan
Keresés
Találatok száma - 4 db
Albérlet Budapesten kedvező feltételekkel

Albérlet Budapesten kedvező feltételekkel

Ez az oldal Budapest szívében egyetemen tanuló diákok számára kínál kifejezetten megfizethető árú albérleteket. Különleges, hiszen a kiadó lakások mindegyike a Corvin sétány első megépült házában, a Premier Házban található! Az albérletek kialakítása ideális diákok számára. - Egyedül érkezel Budapestre tanulni? Az egy szobás albérletek kiválóan megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is - Egy vagy több barátoddal költöznél közös albérletbe? Nem probléma! 1,5 és 2 vagy akár 2,5 szobás albérleteink olyan bázisok, ahova jó hazatérni egy bulis este után, de könnyűszerrel szervezhetsz közös tanulást is a hatalmas nagyszobában vagy akár az erkélyen is. - Pároddal szeretnél végre együtt lenni és összeköltöznétek? Az 1 szobás vagy 1,5 szobás albérletekben kipróbálhatjátok, milyen előnyei vannak a kötöttségek nélkül együttlétnek. - Családtagoddal, tesóddal, unokatesóddal is ideális albérletet találhatsz a Premier ház albérletei közt, csak azt kell eldöntened, hogy hogy osztjátok fel a mosogatást.

Kedvező árak -  ingatlanok

Kedvező árak - ingatlanok

Vásárolna? - kedvező árak (alacsony jutalék) - fényképes bemutató - időt spórol (csak azok az ingatlanok kerülnek bemutatásra, amelyek az Ön igényeit teljes mértékben kielégítik) - díjmentes hitelügyintézés - ingatlanbemutató szervezés ...és mindez az Ön számára teljesen ingyenes! Eladná? - kizárólagosság nélküli ingatlanközvetítés 1% megbízási díjért - színvonalas, lényegre törő ingatlan hirdetés újságban, szórólapon, interneten fotókkal illusztrálva - szaktanácsadás .

Lakások kedvezően

Lakások kedvezően

Olcsó lakások, igényes családi házak, lakóparkok A főváros északi kapuja, a Duna bal partján elhelyezkedő Újpest kedvező adottságai, jó tömegközlekedése révén ingatlanpiaci szempontból Budapest egyik fontos övezete. Az anyagi lehetőségeik vagy egyéb megfontolások alapján a peremkerületek között gondolkodó befektetők, új otthont kereső családok számára ideális az elhelyezkedése. A metró végállomáshoz közel eső területeken a kitűnő közlekedési csatlakozást felárral kell megfizetni, az új lakóprojektek jelentős része az Árpád út és környékére települt, amely átalakult, megszépült az intenzív fejlesztések következtében. A 4. kerületben Káposztásmegyer felfejlesztésével egy közkedvelt, új városrész alakult ki, amely az 1980-as években felépített panel- és téglalakásaival elérhető áron biztosít otthonos, parkosított életteret. Dunakeszi az előző években egyre népszerűbbé vált, a fejlesztők hatalmas beruházásai révén számos lakópark jött létre, mely változatos otthonteremtési lehetőségeket kínál. Reális, piaci áron nem nehéz panellakásokat értékesíteni, hiszen Újpest szerepe ebben a szegmensben némiképp speciális - mondta Csejtei Zoltán, az Otthon Centrum helyi partnere, a Juhász &Csejtei Kft. ügyvezetője.

Olcsó lakás

Olcsó lakás

Ez az ingatlanrobot lehetővé teszi, h megtaláljuk álmaink olcsó ingatlanát, természetesen nem garancia, hogy a legolcsóbbat találjuk meg az oldal segítségével. Tájékozódjon, nézelődjön és keressen itt-ott olcsó lakást. Jó keresést!

Tuti menü