Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olcsó - bútor képes leírás - Olcsó .tlap.hu
részletek »

Olcsó - bútor - Olcsó .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olcso.tlap.hu » Olcsó - bútor
Keresés
Találatok száma - 7 db
Angol használt bútorok

Angol használt bútorok

A fiam keresett jó árfekvésű ágyat magának az interneten, így találtunk rá erre az üzletre. Aminek nagyon örülök, mert hosszasan sorolhatnám az ágy előnyeit! Néhány jellemzője : szépen megmunkált fa,erős, ugyanakkor nem nehéz, a matrac kényelmes, pamut huzattal. Az üzlet vezetője dinamikus, korrekt, amikor visszahívást ígért megtette, ugyanígy a pénteki kiszállítást, ami meg is történt. Adatokat kaptunk az esetleges szétszedésről, a huzat tisztán tartásáról. Korrekt kiszolgálásban volt részünk, bátran ajánlom a céget bárkinek!

Bababútorok

Bababútorok

Kiságyakat babakocsikat és egyéb babaholmikat kínálunk diszkont áron vásárlóink részére. Próbálunk kézzelfogható segítséget nyújtani minden leendő kismamának, hogy problémamentesen sikerüljön átlendülni a kezdeti nehézségeken. Árainkkal remélhetőleg mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni az alapvető babafelszereléseket!

Beltéri ajtó kedvező áron

Beltéri ajtó kedvező áron

Minőségi bejárati ajtók széles választéka az Ajtónettől. Betörésbiztos biztonsági ajtókat árulnak azoknak, akik szeretik biztonságban tudni a lakásukat, amíg nem tartózkodnak otthon. Ajtóink több kamrás, több ponton záródó bejárati ajtók. MABISZ minősítésű bejárati ajtók akár 30 perces tűzállósággal!. Termékeink közt megtalálható még a beltéri ajtó, kilincsek parketták széles választéka. Kiállító termünkben megtekintheti őket. Szolgáltatásaink közt megtalálható a garanciális ajtócsere, beépítés, szállítás.

Csak 1 Kft.

Csak 1 Kft.

Jó minőségű, olcsó bútort keres, akkor ez igazán jó hely önnek. Arról persze szó sincs, hogy nálunk lenne mondjuk a legnagyobb választék, vagy a legszebb bútor, azt viszont bizton állíthatom, hogy nálunk az ár-minőség viszonya több, mint kedvező. Kizárólag Ausztriából, Belgiumból, Hollandiából és Németországból importált, kiváló állapotú, használt bútort forgalmazunk 170 m2-en. Naná, hogy nagyon olcsón! Miért? Mert az üzletpolitikánkba nem fér bele a gyors, tisztességtelen haszonszerzés. Hosszútávon csak akkor mehet jól egy üzlet, ha a vásárló is azt érzi, hogy valóban jól járt. Mindenesetre nézzen körül nálunk, és ellenőrizze állításunkat!

Olcsó előszoba bútorok bőséges választékban

Olcsó előszoba bútorok bőséges választékban

Otthonunk hangulatát jórészt a benne található bútorok teremtik meg, de az esztétikum és az egyéni ízlés mellett a funkcionalitás is központi szerepet játszik. Fontos, hogy a bútorok kiszolgálják az igényeinket: egy előszoba bútor legyen kimondottan praktikus, a hálószoba bútortól alapvető elvárás a tökéletes kényelem, míg a nappali sor kiválasztásánál a pakolhatóság mellett elsődleges szempont, hogy minél jobban illeszkedjen a lakás összképébe. Ismerje meg webáruházunk minőségi, folyamatosan bővülő kínálatát!

Olcsó sarokgarnitúrák

Olcsó sarokgarnitúrák

Kiváló minőségű bútorok a KAP bútor kínálatában. A termékeik egytől egyig kiváló minőséget képviselnek. Széles termék palettánk közt megtalálható a hálószoba, iroda és dolgozó, előszoba, fürdőszoba, gyerek, konyha, nappali , kültéri kerti bútorok. Rendkívül kedvező árakon lehet bútoraikhoz hozzájutni. Nagyon sok termékünket akciós áron kínáljuk. Vállalunk kedvezményes házhoz szállítást, az ország egész területén. Egyedül állóan csak nálunk a visszafizetési garancia 41 nap! Kérdése esetén hívjon bizalommal! Próbáld ki.

Olcsópolc Kft. termékei

Olcsópolc Kft. termékei

Cégünk az Olcsopolc Kft. kedvező áron kínál minőségi, de használt boltberendezéseket, olcsó használt polcrendszereket és saválló konyhai berendezéseket. Tekintse meg kínálatunkat, a Budapest közelében található bemutatótermünkben, és a honlapunkon. Polcrendszereken kívül egyéb bolti berendezések is megtalálhatóak például: vitrinek, hűtők, pultok, pékáru pultok, saválló berendezések. Továbbá használt szeletelőgépek, hűtős húsdarálók, csontfűrészek, hűtőkamrák klímaberendezéseinek kül- és beltéri egységei is. Magyar tulajdonú cég vagyunk, évek óta foglalkozunk boltberendezések felújításával és adás vételével.

Tuti menü