Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Olcsó fórumon
részletek »

Olcsó fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Olcsó fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: olcso.tlap.hu » Olcsó fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Tanne2011.05.23. 17:52 | Válaszolok | #41394
Tanne

Ha valaki esetleg nem ismerné, nézzen körül a http://jatek.vatera.hu/ -n. Óriási a kínálat, nagyon jó áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom, én rendszeresen innen vásárolok :)

Olcsó Fórum2011.04.24. 00:53 | Válaszolok | #40708
Olcsó Fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Olcsó fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

06-20-38693252010.07.01. 01:27 | Válaszolok | #19691
06-20-3869325

Olcsó laptop eladó!

LENOVO :
bolti ár: 148000Ft

Eladási ár: 117000 Ft

Hívj!

Bp!

Demeter Sándor Attila2010.06.26. 16:24 | Válaszolok | #19416
Demeter Sándor Attila

Itt aztán megtalálható az olcsó termék!

Várom látogatóimat és olyan linkajánlókat, akiknek olcsó dolgaik vannak.
Kérdezz bátran!

Ha olcsó terméket keresel és nem találod meg nálam csak jelezd és megkeresem.

Üdv: Szerk.

Demeter Sándor Attila2010.05.31. 08:25 | Válaszolok | #18032
Demeter Sándor Attila

Olcsó kínai Wifi?


A Wifi magyarra fordítva vezeték nélküli hálózat. Kedvelt hálózat a nagyvárosokban,mivel bemegyünk egy boltba és csak elővesszük a mobilunkat,vagy olyan készüléket,ami tudja fogni a Wifi és már netezhetünk is. Ma már otthoni felhasználásra is kifejlesztették a Wireless routert ami tudja az internetet kábelen és vezeték nélkül is továbbítani. Na most jön a képbe az ,hogy mi van akkor ha valaki ezt feltöri ? kérem szépen ha valaki feltöri,akkor olyan dokumentumokhoz jut,mint például mi a jelszavunk,hol jártunk a neten stb... A vezeték nélküli mikrohullámú adat­cse­rére kifejlesztett wifi-n keresztül közvetített információ biztonságát egy a kábellel egyenértékű titkosság, vagyis angol rövidítése alapján WEP-ként ismert rendszer biztosítja. Ez az alkalmi adattolvajok ellen védelmet biztosít, de a profikat eddig sem állította meg.

Okos Kínaiak,mivel mindenből pénzt csinálnak,kifejlesztették az olcsó wifi feltörő készüléket,ami alig 5000 Ft -ba kerül. Az okos Crackerek eddig is feltudták törni, de most már,e szerkezet segítségével azonban a közember is szabadon vadászhat internet-hozzáférést biztosító wifipontokra. Ezeket általában jelszóval védik le, de a WEP titkosítási kulcsát ez a berendezés gyorsan visszafejti. Egy olyan sebezhetőséget aknáz ki a programban, amely már évek óta ismert. A titkosítás másik szabványát, a WPA-t pedig úgy támadja meg, hogy az átadott adatokból szűri ki a jelszót. A szakértők kipróbálták az egyelőre csak a kínai internetes bazárokban kapható „hálózati potyázó kártya” elnevezésű szerkezetet, melynek segítségével a kísérletben egy óra alatt törték fel a „cukor” kódszót. A szakemberek szerint a feltörés ideje a használt titkosítási jelszavak és a kulcsok összetettsége miatt különböző ugyan, de a házi hálózatoknál általában nem tart tovább néhány percnél. Hogy fokozzuk a hangulatot,a feltörő láthatatlan marad.

A készülékhez jár egy használati útmutató,CD,maga a készülék,és még telefonos segítséget is kérhetünk ha valami gondunk van. A telepítés egyszerű,egy antennával van felszerelve maga a készülék,és USB-vel csatlakozik a gépbe. Egy CD-vel könnyen fel telepíthetjük. Utána már csak újra kell indítani a rendszert és már birtokukban is vannak a hálózati kulcsok.

Szóval arra kérlek titeket,hogy használjatok bonyolult titkosítást,vagy ha nem vágjátok a témát,akkor keressetek utána.

Hirdetés
tlap.hu2010.05.19. 12:44 | Válaszolok | #17612
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) olcso.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü