Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek a témával kapcsolatban képes leírás - Olcsó .tlap.hu
részletek »

Cikkek a témával kapcsolatban - Olcsó .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olcso.tlap.hu » Cikkek a témával kapcsolatban
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cikk az Olcsó Tvről

Cikk az Olcsó Tvről

Július végétől megváltozik az Olcsó Tv néven tavaly nyár óta elérhető műholdas platform konstrukciója: a csatornák egy részét ingyenesen lehet majd fogni, a mintát a várhatóan itthon is elinduló, Csehországban és Szlovákiában rendkívül sikeres Skylink üzleti modellje adta. Július 25-től az Olcsó Tv fapados műholdas szolgáltatás csatornakínálata kettéválik. A platformon található 13 csatorna eddig kizárólag egy díjcsomagban volt hozzáférhető, de a hónap végétől a szolgáltató egy ingyenes és egy fizetős csomagba rendezi a mostani választékot. Bár az egyszeri beruházási költségek magasabbak, az Olcsó Tv ezzel versenytársa lehet az Antenna Hungária földi sugárzású digitális tévéjének, a Mindig Tv-nek.

Olcsó dolognak híg a leve

Olcsó dolognak híg a leve

A piac közönségét folyamatosan biztatja az árus, nagyon olcsó sajtom van, olcsó a sajt, vegyenek! És tényleg. A sárga, szalámirúdra emlékeztető csomagolásban magát kellető, Pizza névre hallgató sajt kilója mindössze 500 forint. A lapkasajt csomagja 100 forint, a külsőre trappista vagy eidami sajtot mutató tejtermékek is mélyen a szokásos árak alatt várnak vevőjükre. Hogy mitől ilyen kedvező az áruk? Nos, ezt a kereskedők nem kötik a kedves vevők orrára. Ugyanis ezek a sajtok nem állati, hanem növényi zsiradékból készülnek. Vagyis sajtutánzatok! Mind a piacokon, mind a hipermarketek polcain megtalálhatók a frissfölös dobozok. A tejfölök között sorakoznak, nem csoda, hogy a fogyasztók nagy részének fogalma sincs róla: az olcsó tejfölnek hitt termék valójában utánzat. Esetükben a tejzsírt hidrogénezett növényi zsírokkal helyettesítik. Ahogy a sajtok, a tejfölutánzatok íze is különbözik hagyományos társaiktól, és a hőt sem viselik jól. Főzéskor kicsapódnak. A cikk folytatásához kattintson a linkre.

Olcsó gáz a Krímért

Olcsó gáz a Krímért

Még 25 évig az ukrajnai Krím-félszigeten állomásozik a fekete-tengeri orosz flotta, cserébe Ukrajnában nem lesz gázár-emelés. Ukrajna az árképletben foglaltnál 100 dollárral olcsóbban kapja az orosz gázt, ha a képlet szerint 330 dollárt kellene fizetnie ezer köbméterenként, jelenti a Reuters. A kedvezmény 30 százalék, ha az alapár 330 dollár alá esik, döntött tegnap a kelet-ukrajnai Harkovban Viktor Janukovics ukrán és Dmitrij Medvegyev orosz elnök. A két ország nemzeti gázipari társasága egy 2019-ig szóló, gáztranzit szerződést is kötött a Kyiv Post szerint.

Olcsó mobilújdonság

Olcsó mobilújdonság

A Motorola hat új, olcsó, és alapfunkciókkal rendelkező mobillal bővítette a WX sorozatot. A hat belépőszintű modell mindegyike más-más extrát kínál. Hat új, belépőszintű, olcsó készülékkel bővült a Motorola népszerű, WX sorozata. A WX portfolió legújabb telefonjai: a candybar kialakítású WX161 és a WX181 mobilok FM rádióval és beépített zseblámpa fénnyel, a WX260 és a WX265 készülékek Bluetooth kapcsolattal, beépített MP3 lejátszóval és 2 GB-ig bővíthető memóriával, valamint a WX290 és a WX295 mobiltelefonok digitális kamerával érkeznek. A WX181 1.5 ' méretű színes kijelzővel, beépített zseblámpával és RDS-képes FM rádióval érkezik, amely kijelzi az éppen hallható zene címét. A telefonnal konferenciahívás is bonyolítható, egyszerre akár öt ember is csatlakozhat ugyanahhoz a híváshoz.

Olcsó piac

Olcsó piac

Ruhaneműk, lábbelik, jó állapotban lévő műszaki cikkek, bútorok, kerékpárok, autóalkatrészek, sportszerek, régiségek, könyvek, vagyis szinte minden, a köznapi élethez szükséges ˝lomis holmi˝ olcsón kapható volt tegnap a győri használt cikk-piacon, amely - rövid időn belül többedszer - ismét új helyre költözött. - Az egyre nehezedő anyagi körülmények miatt nagy a kereslet az olcsó, de jó állapotú használt cikkek iránt, legyen az ruhanemű vagy bútor, kerékpár vagy alkatrész. További terveim vannak: már beadtam a kérvényt az önkormányzathoz, egy közel háromhektáros területen szeretnék létrehozni egy uniós normáknak megfelelő használt cikk-piacot. Nekem nem az az elvem, hogy ebből azonnal pénz legyen, hanem hogy hosszú távon biztosítson jövedelmet, és a szolgáltatás mindenkinek, a városi önkormányzatnak, a kereskedőknek és a vásárlóknak egyaránt megfeleljen, elégedettek legyenek velünk - hangsúlyozta Lévai Zoltán. További információ a cikkre kattintva elérhetővé válik.

Piaci gyümölcsárak, gyümölcsök

Piaci gyümölcsárak, gyümölcsök

Gyümölcsök olcsón! - Piaci árak - Itt megtalálhatja őket. Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat. Ezek az olcsó árak megtalálhatóak ebben a cikkben. Kellemes böngészést!

Tavaszi dekortippek

Tavaszi dekortippek

Négyféle és nem utolsó sorban olcsó dekorációs tippekről olvashat ebben a cikkben. Röviden: A fény átszínezésével érhetünk el izgalmas és új hatást, a tavaszi mécseseket se felejtsük el használni, valamint a tükrök is könnyedén virágba borulhatnak. A 4. tipp és az összes bővebb leírás az olcsó tavaszi trükkökkel kapcsolatban ez a cikk ad magyarázatot.

Tuti menü